Bredda mångfalden

Hur kan valberedningen bredda representationen i föreningen?

Alla vinner på en bred representation i föreningen. Hur kan ni i valberedningen välja kandidater så att de representerar hela föreningen?

I den här utbildningen går vi igenom vad mångfald är, vinsterna med mångfald och hur ni kan hitta bra kandidater.

Den här utbildningen är inte en grundutbildning i valberedningsarbete, utan ett komplement med fokus på jämlikhet och ökad mångfald.

Enskild användare: 395 kr exkl. moms

Organisationslicens (obegränsat antal användare): 35 000 kr exkl. moms

• Kongressen - Hur fungerar den?
    Om din roll som kongressombud och hur du på bästa sätt företräder medlemmarna i din förening.