Kassörsutbildning

Som kassör har du ett viktigt uppdrag framför dig. Det innebär nya utmaningar men också en chans att påverka!

Kassörsutbildningen är en utbildning i tre delar för dig som är vald till kassör i en styrelse. Här finns grunderna för rollen som kassör, grunderna i bokföring och ytterligare en del som ger dig stöd i kassörsarbetet utifrån arbetsåret i en styrelse, från nyval till nästa årsmöte.

Utbildningen vänder sig till dig som är både ny och mer erfaren i rollen som kassör.

• Del 1 - Rollen som kassör
  • Del 2 - Bokföring