Kommande utbildningar

Mötesteknik

En utbildning om kreativa och effektiva mötestekniker.

Vill du få ett mejl när utbildningen är klar och lanserad? Anmäl dig, så hör vi av oss!

Ordförandeutbildning

En utbildning för dig som sitter på posten som ordförande i en styrelse.

Styrelseutbildning

En utbildning för hela styrelsen! Hur fungerar styrelsearbetet? Vilka viktiga hållpunkter ska vi ta oss igenom under ett verksamhetsår? Gå med fördel utbildningen tillsammans.

Bli expert på rekryterande samtal utan att låta som en säljare.

Lär dig hur du och hela valberedningsgruppen kan arbeta fram förslaget för den ultimata styrelsen.