Levande förening

Utbildningen “Levande förening” hjälper er att växa som individer och som organisation.

Hitta fler vägar att nå nya målgrupper, rekrytera fler medlemmar och behålla, samt öka engagemanget hos de medlemmar ni redan har. Sätt upp en handlingsplan för medlemsarbetet med hjälp av den mall som utbildningen tillhandahåller och låt er inspireras av filmer, reflektionsövningar och fördjupningstips för såväl den stora som den lilla föreningen.

Organisationslicens (obegränsat antal deltagare: 25 000 exkl. moms