Lust att samtala - Medlemsrekrytering

En utbildning och ett rekryteringsstöd för dig som är förtroendevald. Du får följa ett rekryteringssamtal från början till slut, reflektera och öva på olika scenarier, samt skapa en personlig checklista för ditt eget rekryteringssamtal.

Utbildningen är framtagen speciellt för fackligt förtroendevalda, men även du som är förtroendevald i en annan typ av organisation har stor nytta av den.

Enskild användare: 595 kr exkl. moms

Organisationslicens (obegränsat antal användare): 55 000 kr exkl. moms

Med en stadig grund i bokföring och kunskap om din roll, kan du fördjupa dig inom verksamhetsgranskning och revisionsberättelser..

Lär dig hur du och hela valberedningsgruppen kan arbeta fram förslaget för den ultimata styrelsen.