Valberedningsutbildning

En utbildning och ett stöd i tre delar, för dig som sitter i din förenings/organisations valberedning.

Valberedningsutbildningen är uppbyggd så att den följer valberedningsprocessen under ett helt år. Gå samtliga delar på en gång eller använd utbildningen som ett löpande stöd under året.
Efter varje utbildningsdel kan du ladda ned en pdf med dina anteckningar, som du kan ha med dig till nästa möte i valberedningen för att var väl förberedd.

Organisationslicens (obegränsat antal användare): 75 000 kr exkl. moms